ASSESSMENTS

ZICHT OP MENSEN

Meer informatieContact

ASSESSMENTS

ZICHT OP MENSEN

Meer informatieContact

Vakmanschap

Het beoordelen van mensen is een vak apart. De ervaring van onze psychologen met vele honderden kandidaten in uiteenlopende organisaties levert een zo objectief mogelijke bijdrage en toegevoegde waarde aan de besluitvorming omtrent aanstelling. Ze kunnen ‘spelen’ met de instrumenten en beheersen de interviewtechnieken tot in de puntjes.

Eigentijdse competenties

Continue ontwikkeling en aanpassen aan hedendaagse eisen zijn een must voor medewerkers. Eisen die met betrekking tot verschillende competenties worden gesteld, veranderen. We brengen in kaart wat kandidaten in huis hebben en doen uitspraken over geschiktheid en/of potentieel. We sluiten aan bij innovatieve ontwikkelingen.

To-the-point adviezen

Door de combinatie van jarenlange ervaring, gebruik van wetenschappelijk onderbouwde instrumenten en een praktijk- en resultaatgerichte instelling zijn de adviezen gedegen, to-the-point en transparant. Geen ivoren toren-werk, maar ‘down to earth’-conclusies. U krijgt zicht op kwaliteiten en risicofactoren en kunt die betrekken bij uw besluitvorming.

Testimonials

Konings Advies Assessmentpsychologen heeft voor ons de afgelopen jaren alle nieuwe medewerkers getest. Ik heb inmiddels geleerd om de adviezen altijd te volgen want als ik kijk naar mijn personeel op dit moment, is ieder individu een foto van hetgeen in de rapporten staat beschreven.

Jeroen

Wij waarderen het werken met een betrouwbare vakbekwame organisatie psycholoog, die rekening houdt met de specifieke behoeften van de klantorganisatie.

Bert

Inhoudelijkheid wordt gecombineerd met een gezonde dosis humor.

Eva

© Copyright KoningsAdvies 2018